O nama

O nama

Kompanija Evolution Online – EON osnovana je 2003. godine u Beogradu kao odgovor na rastuće potrebe tržišta za specijalizovanim uslugama u oblasti informacionih tehnologija.

Početkom treće industrijske revolucije, dolazi do velike promene u poslovnoj filozofiji kompanija. Aktivnosti se prebacuju na digitalne platforme, procesi se automatizuju i stvaraju se autonomni informacioni sistemi koji skraćuju put od pružaoca usluge do krajnjeg korisnika.

U takvim okolnostima ubrzanog razvoja, dolazi do potrebe za povezivanjem raznorodnih sistema, integracije malih sistema u velike, kao i potrebe za razvojem specijalizovanih delova sistema (ili celih sistema) koji se ne mogu kupiti na tržištu kao deo standardnog paketa.

Osećajući potrebe tržišta, a želeći da svojim klijentima pružimo kompletno rešenje, shvatamo da je preduslov svakog rešenja temeljno poznavanje poslovnog procesa, ali i svih specifičnosti konkretnog poslovnog okruženja klijenta, kao i dobra komunikacija i pravovremena podrška.

Evolution Online danas predstavlja tim IT profesionalaca spreman da pronikne u suštinu vašeg poslovnog procesa, da napravi adekvatnu analizu, koja ne obuhvata samo trenutno stanje, već i projekciju budućih potreba i kretanja, ponudi adekvatno rešenje i realizuje ga na najoptimalniji način iz ugla vaših trenutnih, ali i predviđenih budućih potreba.

S takvim pristupom, posvećenošću i uspešnom realizacijom, u klijentima po pravilu pronalazimo dugoročne partnere, ali i sami stičemo ogromno iskustvo i znanje o poslovnim procesima u različitim oblastima, što sada smatramo svojom najvećom prednošću.

Po pravilu, nakon inicijalnog projekta, novi klijenti postaju dugoročni partneri sa kojima nastavljamo da realizujemo zajednički postavljene ciljeve.

Imamo viziju...

… stalnog, stabilnog i održivog razvoja kompanije. Želimo da naša kompanija bude sinonim za kvalitetne usluge i rešenja, dobru komunikaciju, kao i željeni i pouzdani partner na tržištu specijalizovanih ICT usluga i digitalne transformacije.

Na misiji smo...

I cilj nam je da inovativnim uslugama i rešenjima pomognemo klijentima da se izdvoje u odnosu na konkurenciju; da isporučimo kvalitetan softver, ali i osiguramo da se on koristi na najoptimalniji način, što podrazumeva kontinuiran rad s klijentima; da se naša rešenja zaista doživljavaju kao rešenja problema i pomoć u radu, a ne kao dodatna obaveza; da klijenti rastu zajedno s nama.

Zašto baš mi?

  • Veliko i raznovrsno iskustvo u različitim industrijama;
  • Holistički pristup rešavanju postavljenih izazova;
  • Fleksibilnost u pristupu i načinu angažovanja;
  • Pravovremena i stalna komunikacija s klijentom;
  • Praćenje savremenih tehnoloških trendova;
  • Stabilnost, preciznost i tačnost.
Sva prava zadržava EON System © Copyright 2021